Audit Ready

"Own your Audit" 

Audit Ready heeft passie voor het uitvoeren en voorbereiden van audits en het grootste voordeel hierbij is dat wij u tijd, kosten en geld besparen tijdens dit proces. Wij bieden een innovatieve oplossing om u voor te bereiden op elk type audit dat u van plan bent te (laten) uitvoeren met twee belangrijke hoofdpijlers: de jaarrekeningcontrole voorbereiding en internal audit support.

Voorbereiding Jaarrekeningcontrole

Wanneer de externe accountant uw jaarrekening controleert, wilt u ervoor zorgen dat de afgesproken tijdlijnen en fees worden nagekomen, zodat u niet voor verrassingen en vertragingen komt te staan. Tegenwoordig is dit niet altijd het geval. Audits worden vertraagd, omdat niet alle documenten in het auditformaat worden verstrekt met als gevolg dat de meerwerkteller begint te lopen op dag één. Bij Audit Ready hanteren wij een andere aanpak. Wij helpen u om het proces van de jaarrekeningcontrole te beheersen met als resultaat een besparing in tijd en kosten. Geen discussie en vertragingen over de opgeleverde stukken en de voortgang van jaarrekeningcontrole, maar een interne kwaliteitsverbetering waarmee u het proces beheerst.

Interne Audit Support
 
Audits zijn seizoensgebonden en vergen expertise. Dit betekent dat: a) u niet altijd een fulltime auditor nodig heeft in uw team en b) voor sommige audits expertise nodig is die u niet in-house heeft. Wij bieden flexibele auditors met ruime ervaring in verschillende vakgebieden. Dit helpt u als Chief Audit Executive om kwalitatief goede audits uit te kunnen voeren.

Wilt u een eigen internal audit afdeling en weet u niet waar u moet beginnen? Waarom besteed u dit proces niet uit aan de professionals? Wij voeren audits uit met root cause analyses en stellen concrete procesverbeteringen aan u voor.

Met de succesvolle data analyse en technieken, solide voorbereiding van Audit Files en prijzen winnende Audit Software bieden wij u de oplossing om Audit Ready te zijn.

Neem contact met ons op om zodat wij u kunnen helpen om Audit Ready te worden.

Naar de website van Audit Ready