Consultancy

Bent u klaar voor de digitale revolutie?

De digitale wereld is hier en blijft hier. Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence zijn opeens gevleugelde begrippen geworden. Iedereen lijkt er mee bezig en uiteraard wilt u daar ook in mee. Belangrijke vraag hierbij is of dit nu direct grootschalig aangepakt moet worden of dat er ook minder ingrijpende en kostbare manieren zijn? Wij ondersteunen u graag bij de beantwoording van deze vraag en laten u graag onze praktische voorbeelden zien hoe wij dit doen: digitale revolutie vanaf de werkvloer met tastbare oplossingen.

Lees meer

Robotic Process Automation (RPA)

De mogelijkheden van digitalisering zijn eindeloos. Wij kiezen er in het algemeen voor om Robotic Proces Automation projecten in eerste instantie kleinschalig aan te vliegen. Van belang is namelijk dat niet alleen u, maar ook uw medewerkers klaar zijn om de mogelijkheden die Robotic Process Automation biedt te omarmen. Door eerst één of enkele processen op te pakken en te automatiseren via RPA raakt u bekend met de mogelijkheden van deze technologie en leert u de voordelen kennen.

Lees meer

Profit Recovery via Data Analyse

Hoeveel geld stroomt ongemerkt uw organisatie uit en waar mist u inkomende stromen? Weet u zeker dat u alles heeft uitgefactureerd en dat u niet per ongeluk twee keer die ene factuur heeft betaald? Maximaliseren van omzet en minimaliseren van kosten betekent inzicht hebben in beide stromen. De vertrouwde technieken op basis van Excel of BI-applicaties lijken te kort te schieten voor de snelheid en urgentie die wordt vereist in onze digitale samenleving.

Lees meer

Proces mining

Moderne analyse tools zijn uiteraard geen doel op zich. Waar het om gaat is inzicht in uw resultaten en processen. Dit inzicht wilt u snel en daar waar wenselijk in detail hebben. Met onze proces mining experts verkrijgt u dit inzicht en zit u aan de voorkant van wat deze technologieën kunnen bieden. Wij delen onze aanpak en brengen deze kennis over naar uw organisatie.

Lees meer

Risicomanagement en beheersingsvraagstukken - Greep op de zaak

Wij helpen u de optimale balans te vinden tussen maximaal resultaat en een optimale beheersing van uw organisatie. Het gaat daarbij om het spanningsveld tussen targets halen en het voorkomen van ongewenste neveneffecten, oftewel wij bieden greep op uw zaak.

Lees meer

Doelen realiseren - Procesoptimalisatie

Toenemende complexiteit en dynamiek vereisen flexibiliteit van uw organisatie en processen. Wij realiseren dat door het inzetten van de juiste mix aan instrumenten zoals performance en change management, data-analyses, proces mining en outsourcing. Wij beschikken over de beste tools voor data-analyse en proces mining via ons dochterbedrijf Audit Ready. Outsourcing van processen realiseren wij via desgewenst naar ons eigen shared service center Shared.

Neem contact op