Profit Recovery via Data Analyse

Hoeveel geld stroomt ongemerkt uw organisatie uit en waar mist u inkomende stromen? Weet u zeker dat u alles heeft uitgefactureerd en dat u niet per ongeluk twee keer die ene factuur heeft betaald? Maximaliseren van omzet en minimaliseren van kosten betekent inzicht hebben in beide stromen. De vertrouwde technieken op basis van Excel of BI-applicaties lijken te kort te schieten voor de snelheid en urgentie die wordt vereist in onze digitale samenleving.

Met moderne data-analyse technieken en tools als CaseWare Idea en ACL hebben wij onze eigentijdse aanpak ontwikkelt om u te helpen met direct inzicht in de opbouw van de resultaten en het herstellen van “resultaat lekken”. Wilt u de grote stromen of details weten? Het is allemaal mogelijk. Onze experts laten u graag live een demo zien, of als u het durft, laten zij u in een interactieve sessie zelf experimenteren met de mogelijkheden die onze aanpak u bieden.

Klantcases

Data Analyse bij verzekeraar

Een middelgrote verzekeraar wilde de controles op het verloop van het schadeproces uitbreiden en de uitkomsten van de verschillende stappen inzichtelijk hebben. Nadruk hierbij zou moeten liggen op de bewaking van de functiescheidingen. In plaats van een deelwaarneming wilde men een volledige doorlichting van het proces.

Door inzet van onze data analyse tooling hebben wij in korte tijd een volledig inzicht kunnen verschaffen betreffende de werking van de functiescheidingen in iedere stap van het schade afwikkelingsproces. Iets wat met de klassieke steekproefcontrole onmogelijk zou zijn geweest.