Training / PE

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in optimaliseren van toonaangevende organisaties. Zij helpen niet alleen maar delen hun kennis ook via universiteiten, seminars  en publicaties.

Trainingen en seminars

Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen en seminars die afgestemd worden op uw behoefte. Deze organiseren wij in company of met open inschrijving, geheel afgestemd op uw wensen. Voorbeelden van door ons ontwikkelde trainingen

  • Risicomanagement (strategisch en operationeel)
  • Business Control Frameworks en in control verklaringen
  • Sarbanes Oxley
  • Shared Services en third party assurance (SAS70 / ISAE3402)
  • Data analyse en process mining
  • Beroepsethiek en klokkenluiden

PE-uren

Sinds 2008 zijn wij een door de NBA erkende PE-instelling met een Cedeo (Lloyds) erkenning. Hierdoor kunnen we officiële PE-uren toekennen aan onze trainingen en die van onze relaties. Begin 2015 is onze Cedeo erkenning met een 100% compliance score gecontinueerd, waarbij vooral de hoge klanttevredenheid weer naar voren kwam. Ruim 93% van onze cliënten was tevreden tot zeer tevreden over onze PE-trainingen.

Bekijk de Agenda Neem contact op

PE-Uren

4Partners is sinds 2008 een door de NBA erkende PE-instelling met een Cedeo (Lloyds) erkenning. Hierdoor kunnen we officiele PE-uren toekennen. Heeft u interesse voor onze seminars? Mail dan naar: office@4partners.nl voor meer informatie.

Cedeo erkenning

Begin 2015 is op basis van een audit onze Cedeo (Lloyds) erkenning met een 100% compliance score gecontinueerd, waarbij vooral de hoge klant tevredenheid weer naar voren kwam. Ruim 93% van de ondervraagde klanten was tevreden tot zeer tevreden.